Reparatiemortel

Scheuren in een betonvloer, beschadigingen aan de betonrand van balkons, wie het onbewerkt laat, gaat hier vroeg of laat spijt van krijgen. Deze beschadigingen komen er immers niet voor niets en als u besluit om ze verder met rust te laten, kan het zijn dat ze alleen maar erger worden. Gelukkig is hier een oplossing voor, in de vorm van reparatiemortel. Dankzij de deze mortel worden scheuren en beschadigingen in beton of steen snel hersteld en voorkomt u erger.

Wat is reparatiemortel?

Mortel is een soort betontype, dat wordt gebruikt om verschillende soorten steen met elkaar te verbinden. Het kan gebruikt worden om te metselen, maar dus ook om te voegen. Mortel bestaat uit zand en cement, waarmee het een buitengewoon sterk middel is om voegen en scheuren mee te repareren. Reparatiemortel is een vorm van mortel waarmee u bijzonder gemakkelijk kan werken en die een hele korte verwerkingstijd heeft. Hierdoor is het uitstekend geschikt om het aan te brengen op kleine ondergronden, die reparatie nodig hebben.

Gebruik reparatiemortel voor repareren van allerlei beschadigingen

Reparatiemortel is dus bij uitstek geschikt voor het repareren van relatief kleine beschadigingen in beton of steen. Denk bijvoorbeeld aan een betonvloer die scheuren begint te vertonen. Dit is natuurlijk verre van wenselijk en dus gebruikt u deze mortel om deze scheuren snel te op te vullen, zodat u voorkomt dat het erger wordt. Reparatiemortel vult de scheur of de beschadiging op, waarna u het vlak strijkt en even wacht tot het hard wordt. Eenmaal hard, is de scheur of beschadiging hersteld en hoeft u niet bang te zijn dat het erger wordt en u dus nog veel verder van huis bent. Ook kunt u de reparatiemortel goed gebruiken in combinatie met een corrosiebeschermer; dit gebeurt vaak als het beton dermate aan het afbrokkelen is, dat u het ijzer in het beton kan zien. Betonrot is een behoorlijke aantasting en kan op langere termijn voor grote problemen zorgen. Het is daarom verstandig om dit tijdig te lijf te gaan met reparatiemortel.

Met reparatiemortel kunt u de scheuren, gaten en andere beschadigingen aan het beton weer herstellen.

Hou rekening met de richtlijnen

Wie werkt met reparatiemortel, doet er goed aan om de aanwijzingen zo nauwkeurig mogelijk te volgen. Alleen dan haalt u het maximale uit dit product en weet u zeker dat de reparatiemortel perfect zijn werk doet. De mengverhoudingen zijn keurig aangegeven in de gebruikershandleiding, dus wie zich daar netjes aan houdt, kan niet fout gaan. Mocht u desondanks vragen hebben over het gebruik van dit product, neem dan vooral contact met ons op; onze experts helpen u graag met het verkrijgen van het beste resultaat. Mocht u de mortel van Remmers uit onze webshop gebruiken in combinatie met andere middelen, zorg dan dat u in dezelfde lijn van Remmers-artikelen blijft. Deze zijn namelijk goed op elkaar afgestemd en de combinatie van deze producten biedt het best mogelijke resultaat.

Zinka biedt vele vormen van mortel

Het kan zijn dat u op zoek bent naar een andere vorm van mortel en dat de reparatiemortel niet helemaal past bij de beschadigingen die u wilt herstellen. Probeer in dat geval eens onze andere mortel varianten. Denk hierbij aan:

Al deze vormen van mortel hebben hun eigen specialiteiten, die ze bij uitstek geschikt maken voor specifieke reparaties of afwerkingen. Weet u niet helemaal zeker welke vorm van mortel het beste geschikt is voor uw persoonlijke situatie? Neem dan vooral contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u optimaal geholpen wordt en zorgeloos aan de slag kunt gaan.

Vragen? Neem contact met ons op

Zinka heeft een grote hoeveelheid kennis en expertise in huis, waarmee we u graag verder helpen. Heeft u dan ook vragen over onze producten, of wilt u graag advies over hoe u het beste een bepaald probleem kunt aanpakken? Neem dan contact met ons op. Onze experts hebben een ruime hoeveelheid ervaring met al onze producten en kunnen u precies vertellen wat u nodig heeft voor welke klus. En ook als u niet helemaal zeker bent over de toepassing van deze producten, staan we voor u klaar. Aarzel daarom niet en stel uw vragen aan onze experts. Of ze nou gaan over reparatiemortel, of over andere producten uit onze webshop, we helpen u waar we kunnen.

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.