HK Lazuur – Buitenbeits – Steigerhoutbeits

HK Lazuur buitenbeits kopen? Op zoek naar een tuinbeits of buitenbeits van professionele kwaliteit? U bent hier, bij Zinka, voor duurzame bescherming aan het juiste adres. HK Lazuur is een lazuur buitenbeits dat al jaren tot de top producten behoord van de door Remmers Bouwchemie geproduceerde beitsen en lazuren.

Proefblikje HK Lazuur

Dit houtverdelingsproduct kent vele toepassingen.Of u nu een tuinhuis wilt schilderen of beitsen of dat het gaat om steigerhout, met HK Lazuur is al uw hout goed beschermt en veredeld. Houtveredeling met HK-Lazuur is eenvoudig, doelmatig en duurzaam. Zo beschermt het oa tuinhuizen, schuttingen, gevelbetimmering enz. door de unieke 3 in 1 formule met 6-voudige houtbescherming.

 

Remmers Bouwchemie heeft nu de houtveredeling HK Lazuur serie uitgebreid met de Grey Protect variant. Dit is dezelfde HK Lazuur buitenbeits die al jaren leverbaar is onder de namen HK Lazuur en daarvoor Aidol HK Lazuur maar dan uitgebreid met 11 verschillende grijs tinten. Alle 27 kleuren staan op voorraad dus snelle levering is geen probleem.

Buitenbeits proefblikjes HK-Lazuur

De Grey Protect buitenbeits serie is zeer goed te gebruiken voor houtbescherming van uw steigerhout. Als u nu steigerhoutenmeubelen wilt beitsen of een tuinhuis heeft van steigerhout, HK Lazuur Grey Protect buitenbeits lazuur geeft een prachtig resultaat en een perfecte 6-voudige houtbescherming! Dit houtverdelingsproduct geeft een Grey wash en White wash uitstraling.

Wanneer u het hout een Grey-wash of White-wash uitstraling wilt geven met deze buitenbeits dan is dit geen probleem. Ook bestaat er een kleurloze transparante lazuur beits die het hout beschermd maar ook zijn natuurlijk uitstraling laat behouden. Heel veel is mogelijk met deze prachtige professionele HK-Lazuur houtveredeling. Deze industriële buitenbeits heeft een unieke 3 in 1 formule; het impregneerd, grondeerd en beitst. Ook geeft het een 6-voudige bescherming tegen;

  1. vocht
  2. blauwschimmel
  3. houtrot
  4. schimmel en algen
  5. UV-straling
  6. wespenaantasting

Het is mogelijk om de HK Lazuur buitenbeits te bestellen in een 100ml proefverpakking. Dit geeft u de gelegenheid om te testen of de kleur naar wens is. Ook kunt u de substantie van dit houtveredelingsproduct beoordelen. Bij een bestelling van 7,5 liter HK Lazuur buitenbeits (van één kleur) krijgt u de aankoopkosten en verzendkosten van één proefblikje houtbeschermingslazuur retour.

Kijk voor nog meer informatie en de handige verbruiks-calculator op; www.buitenbeits.eu en/of www.hklazuur.com

Alle 11 tinten zijn uit voorraad leverbaar, er zit vast een favoriet voor u bij! Verzendkosten worden bij een bestelling vanaf € 40,00 niet in rekening gebracht. Het is mogelijk om de HK Lazuur buitenbeits te bestellen in een 100ml proefverpakking. Dit geeft u de gelegenheid om te testen of de kleur naar wens is. Ook kunt u de substantie van dit houtveredelingsproduct beoordelen. Bij een bestelling van 7,5 liter HK Lazuur buitenbeits (van één kleur) krijgt u de aankoopkosten en verzendkosten van één proefblikje houtbeschermingslazuur retour.

Kijk voor nog meer informatie en de handige verbruiks-calculator op; www.buitenbeits.eu

Verzendkosten worden bij een bestelling vanaf € 40,00 niet in rekening gebracht.

Gebruiksaanwijzing en aanvullende informatie is te vinden in de bijlages op de technische merkbladen.Voor gebruik altijd technisch merkblad raadplegen en een proef opzetten.

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.