Shipment Gratis verzending v.a. € 40,-
Stap voor stap Bestelhulp
Phone +31 (0)528 - 820 399
Webshop Keurmerk
Webshop Trustmark
Zoeken

Gevelbescherming en onderhoud

Door de invloeden van natuur, weer, verkeer en industrie wordt er schade veroorzaakt aan gebouwen en woonhuizen. 
De meeste schade is de verhelpen en voor een groot deel te voorkomen door het gebruik van preventietechnieken en onderhoudsmiddelen.

Bij het gebruik van preventietechnieken en onderhoudsmiddelen wordt de levensduur van uw gevel beduidend langer.


 


Antigraffiti
Antigraffiti
Impregneren
Impregneren
Verf-voor-beton-metselwerk-en-stucwerk
Verf voor beton, met..
Reinigers
Reinigers

Wat is gevelbescherming?

Gevelbescherming is het toepassen van (een combinatie van) middelen om de gevel (stenen/voegen/pleisterwerk) te beschermen tegen invloeden van buitenaf. U kun hierbij denken aan natuur, weer, verkeer en industrie.

De bescherming kan bestaan uit, hydrofoberen/impregneren, steenreiniger/gevelreiniger, anti-graffiti en verf/coatingsystemen.


Hydrofoberen/Impregneren
Hydrofoberen wordt in de volksmond vaak impregneren genoemd. Impregneren is een behandeling van gesteente, vaak en gemetselde muur, zodat deze waterafstotend wordt gemaakt.
De impregneermiddelen op zinka.nl dringen diep in de poriën zodat water wordt afgestoten op ieder niveau binnen de muur.
Vocht krijgt geen kans om binnen te dringen.


Clean AC voorheen Steenreiniger
Remmers Gevelreiniginspasta kan toegepast worden op veel verschillende soorten ondergrond. Zo is het geschikt voor natuursteen, baksteen ed. De reinigingspasta verwijdert sterke stedelijke vervuilingen zoals roet, stof en industriële vervuiling. De door substantie is het gemakkelijk te verwerken. De pasta is zeer pasteus zodat het leidt tot zo min mogelijk materiaal verlies door 'morsen'.

Anti-graffiti
Hierbij kunt u denken aan 2 producten; een anti-graffiti impregnering en een reiniger om de graffiti te verwijderen.
De anti-graffiti impregneer is geschikt voor de meest voorkomende ondergronden zoals baksteen, klinkers, natuursteen, beton en kalkzandsteen. Na het aanbrengen van deze semi-permanente impregnering kan graffiti gemakkelijk met een hogdruk-stoomcleaner verwijderd worden.

AGE afbijtpasta is een pasta die biologisch afbreekbaar. De afbijtpasta verwijderd graffiti-vervuilingen op minerale ondergronden, hout en metaal.

 


 


 
 
 
 

Contactinformatie


Zinka - Voor duurzame bescherming
Stephensonstraat 108
7903 AW Hoogeveen
BTW: NL854737960B01
Kvk: 62269984
IBAN:  NL85 RABO 0120 2855 09
Leveringsgebied: Nederland, België, Duitsland en Luxemburg