Isolerende Primer voorheen Isoleergrondering

Isolerende primer voorheen Isoleergrondering - Watergedragen speciale verf tegen het doorbloeden van in water oplosbare houtinhoudstoffen.

Schilderwerk, met name de lichte kleuren, kunnen gelig verkleuren door de inwerking van houtinhoudstoffen. Door het gebruik van Isoleergrondering wordt dit voorkomen. Isolerende Primer - Isoleergrondering bevat speciale hars en pigment zodat bij aflakken de houtinhoudstoffen het hout niet kunnen doorbloeden waardoor de verkleuring ontstaat.

Het product is watergedragen maar verdunnen wordt afgeraden omdat de eigenschappen van de Isoleergrondering dan te niet gedaan worden. Isolerende Primer voorheen Isoleergrondering is watervast en vochtregulerend. Het product droogt snel en heeft een hoge matte dekkracht. De toepassingen zijn bijna eindeloos te noemen. Zo is het geschikt voor kozijn, gevelbetimmering, tuinhuisjes, houten schuren, schuttingen enzovoort.

Verwerkingstips;

  • Houtbeschermingsproducten altijd veilig verwerken, voor gebruik altijd productinformatie lezen.
  • De beste isolerende werking krijgt u wanneer u Isoleergrondering in twee dunne lagen met een tussentijdse droging van tenminste 4 uur aanbrengt.
  • De ondergrond moet schoon en droog zijn.

De vergelijking laat het verschil zien

Links zonder Isolerende Primer - Isoleergrondering verkleurt het oppervlak gelig. Rechts met Isolerende Primer - Isoleergrondering blijft het oppervlak stralend wit

Kleurvergelijking

Gebruiksaanwijzing en aanvullende informatie is te vinden in de bijlages op de technische merkbladen. Voor gebruik altijd technisch merkblad raadplegen en een proef opzetten

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.