Stucmortel

Stucwerk vereist de nodige kennis en een vaste hand. Het is een klusje dat met de nodige zorg moet gebeuren, mede ook omdat u het nog vele jaren zult zien. Om het stucen zo goed mogelijk te laten verlopen, gebruikt u stucmortel. Met stucmortel heeft u een gladde wandafwerking, die vochtregulerend werkt en bijdraagt aan een gezond leefklimaat.

Wat is stucmortel?

Stucmortel is een middel dat bij uitstek geschikt is voor het betere stucwerk. Het is speciaal ontwikkeld om vochtregulerend te werken, zodat het de ontwikkeling van schimmels voorkomt. Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, op steenachtige ondergronden. Deze steenachtige ondergronden kunnen beton zijn, maar ook een gemetselde muur. De stucmortel is op zijn beurt weer een uitstekende ondergrond voor allerlei muurbekleding, zoals verf, tegels of pleisterwerk. De stucmortel is niet waterwerend en wordt vaak in combinatie met andere afdichtingsmortels gebruikt. Daarmee is het een onderdeel van het waterwerende systeem.

Stucmortel werkt vochtregulerend en voorkomt schimmels.

Lever vakwerk af met het juiste materiaal

Goed stucwerk is een klus die vakmanschap vereist, maar met het juiste materiaal heeft u al een goed begin. Zinka heeft een uitgebreide selectie aan producten die het leven een stuk makkelijker maken en u in staat stellen om vakwerk af te leveren waar u nog vele jaren plezier van zult hebben. En mocht u er niet uitkomen, of vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op en laat u voorlichten door onze experts. En gebruikt u producten van Remmers uit onze webshop, combineer deze dan ook met andere producten van Remmers. Ze zijn namelijk perfect op elkaar afgestemd en passen dus prima bij elkaar.

Gebruik stucmortel voor allerlei toepassingen

Stucmortel is dus multi-inzetbaar en uitstekend te gebruiken in combinatie met andere producten van Remmers. Of het nou gaat om een binnen- of buitenmuur, metselwerk of beton, het kan allemaal. We raden onze klanten wel af om het stucwerk te overladen met latex of muurverf, omdat de vochtregulerende werking van de stucmortel dan verloren gaat. In plaats daarvan adviseren we het gebruik van Remmers Color SA-producten, omdat deze erop zijn gericht om schimmels tegen te gaan en eveneens vochtregulerend werken. Door deze producten met elkaar te combineren, haalt u niet alleen het beste uit de stucmortel, maar dus ook uit de verf die u er vervolgens op aanbrengt.

Bekijk onze andere mortel varianten

Zinka heeft een ruime selectie aan mortel varianten in het assortiment, waarmee we voor elke klus het juiste materiaal in huis hebben. Mocht u niet op zoek zijn naar stucmortel, maar wel naar een andere variant, kijk dan eens bij:

Al deze varianten zijn geschikt voor verschillende klussen en hebben dus hun eigen specialiteiten. Wie zoekt naar een mortel die geschikt is voor liggende oppervlaktes kiest voor egalisatiemortel en wie gaten of scheuren in beton wil repareren, doet dat met reparatiemortel.

Vragen? Ons team staat voor u klaar

Weet u niet helemaal zeker hoe u het beste met de stucmortel aan de slag kunt gaan, of loopt u toch nog rond met vragen over de materie? Zinka heeft een team experts in dienst die veel ervaring hebben met deze producten en u dus prima kunnen helpen met uw vragen. Ook als u wilt weten welke producten het beste met elkaar samengaan, kunt u gerust bij ons aankloppen. Wij zorgen ervoor dat u de beste materialen bij elkaar heeft voor elke klus en dus met een gerust hart aan de slag kunt gaan.

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.