Binnenhout

Om hout zijn waarde te laten behouden en een mooie uitstraling te geven vindt u hier houtbeschermingslazuren en dekkende verven voor binnen, van Remmers Bouwchemie. Remmers Bouwchemie produceert al meer dan 65 jaar hoogwaardige coatings, beitsen en lakken en is actief in meer dan 50 landen.
De producten van Remmers Bouwchemie zijn nu ook beschikbaar voor de particuliere markt: verf, muurverf, grondverf, lakken, en beitsen zijn te bestellen in de Zinka, voor duurzame bescherming, webwinkel.

In onderstaand overzicht vindt u alle producten op het gebied van houtveredeling en houtbescherming voor al het hout binnen. Er zijn verschillende categorieën, in elke categorie vindt u producten die daar specifiek op toepasbaar zijn.
Of u nu uw deuren, kozijnen, houten vloer/parket of trap wilt beitsen met een dekkende of transparante beits of verf er is altijd een product op maat voor u te vinden.

Wat wilt u beitsen of schilderen?

Moeite met kiezen? Of technisch wat minder onderlegd? Gebruik de handige bestelhulp op www.zinkabuitenbeits.nl. Door eenvoudig op de iconen te klikken komt u steeds een stukje dichter bij het advies. U krijgt niet alleen het aanbevolen product in beeld, maar ook de verwerkingstips, kleuren en eventuele systeem producten worden vermeld in de verschillende tabbladen.

Gebruiksaanwijzing en aanvullende informatie is te vinden in de bijlages op de technische merkbladen Voor gebruik altijd technisch merkblad raadplegen en een proef opzetten.

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.