Verzenden en retourneren

Verzendkosten Nederland

Verzendkosten tot € 40,- binnen Nederland bedragen € 6,75, vanaf € 40,- wordt franco verstuurd.
Voor de waddeneilanden rekenen wij geen extra kosten.

Verzendkosten België, Luxemburg en Duitsland

Verzendkosten tot € 75,- met het leveradres in België of Luxemburg bedragen € 12,75, vanaf € 75,- wordt franco verstuurd.

Bestel- en bezorgwijzen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij u verschillende bestel- en bezorgwijzen aan. Zo is er altijd één die bij u past!

U kunt zelf aangeven wat u wenst:

 • Uw bestelling wordt bij u thuisbezorgd.
 • U laat uw bestelling afleveren op een ander adres.

Hoe wordt mijn pakket afgeleverd?

Levertermijn; voor 15.00 uur besteld vandaag verstuurd *

Wij hebben veel op voorraad, dus verzending kan vaak dezelfde dag al. (zodra uw betaling binnen is).

Wij afhankelijk van toeleveranciers en bezorgdiensten, er kunnen geen garanties gegeven worden. Neem gerust contact met ons op voor actuele levertijden.

Uiterlijk zal het product binnen 3 weken na bestelling worden geleverd.

Is dit niet mogelijk of is er om een of andere reden vertraging, of een bestelling kan niet, dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u binnen 1 week na plaatsing van de bestelling bericht en heeft u in dat geval het recht de bestelling zonder kosten te annuleren.

Op maandag t/m vrijdag worden de pakketten verzonden. Bestellingen die op vrijdag na 17.00 uur besteld worden, worden op maandag verpakt en verzonden. Op de nationale feestdagen zijn wij gesloten. Bestellingen worden de eerst volgende werkdag verwerkt. 

Betaalmogelijkheden

  • Vooruitbetaling:
   Vooruitbetaling wil zeggen dat nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een e-mail van ons met een factuurnummer.
  • IDEAL:
   Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
  • PayPal:
   Met PayPal kunt u eenvoudig een betaling doen in heel Europa, voordelen zijn dat uw producten extra garantie mee krijgen. Het bedrag wordt later van uw rekening afgeschreven.
  • ,li>Credit-Card (via PayPal):

  Hiermee kunt u direct de betaling verzorgen met uw credit card, uw producten zijn extra verzekerd d.m.v. de afspraken die u gemaakt heeft met de bank. Het kan zijn dat uw bestelling vertraging oploopt doordat dit soms een dag langer duurt.
 • Versturen onder rembours:
  Wij kunnen een bestelling versturen onder rembours, u kunt dan de bestelling betalen bij levering aan de deur. De meerprijs hiervan is € 15,00 bovenop de standaard verzendkosten.
 • Mistercash:
  Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Let op: Indien het geld niet binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling op onze rekening staat dan annuleren wij uw bestelling. Eveneens behouden we het recht om een bestelling te annuleren indien we de betaling niet kunnen verifiëren.