Houtbeschermingscrème - Buitenbeits in crème-vorm

Houtbeschermingscreme – Buitenbeits – Houtveredeling uniek in z’n soort!
Houtbeschermingscreme van Remmers Bouwchemie is een uniek product op het gebied van houtveredeling en houtbescherming.

Houtbeschermingscreme kent vele toepassingen. Zo beschermt het tuinhuizen, schuttingen, gevelbetimmering enz. door de unieke 3 in 1 formule met 6-voudige bescherming.

Houtbeschermingscreme van Remmers Bouwchemie is een buitenbeits in een unieke samenstelling. Dit houtbeschermingsproduct is geen gelproduct maar op basis van een echte creme. Door deze unieke samenstelling is deze buitenbeits creme uitermate geschikt voor bewerking boven het hoofd. Houtbeschermingscreme lekt en druppelt niet, daardoor ook minimaal verlies van dit houtveredelingsmateriaal.

100 ml proefverpakking houtbeschermingscreme zinka

Remmers houtbeschermingscreme buitenbeits kan met een natuur-haar-kwast worden aangebracht. Doordat de substantie dikker is dan reguliere houtbeschermingsproducten kan een dikkere laag aangebracht worden. De houtbeschermingscreme dringt daardoor dieper in het hout dan andere houtveredelingsproducten. Doordat de buitenbeits op creme-basis dieper indringt is het aanbrengen van 1 laag op nieuw gezaagd hout vaak al voldoende.

Houtbeschermingscreme proefblikjes

Houtbeschermingscreme is uit vanuit voorraad leverbaar in 9 verschillende tinten. In 0,75 en 2,5 liter. Om te berekenen hoeveel u nodig heeft kunt u terecht op www.buitenbeits.eu daar vindt u een handige verf calculator en nog meer informatie over houtveredeling en houtbescherming.

Houtbeschermingscreme in kleurloze - transparante variant dient altijd overlaagd te worden met een andere type buitenbeits lazuur. De transparante – kleurloze houtbeschermingscreme variant is bedoeld als een impregnering en syteemgrondering voor buitenbeits lazuren als Oliebeits Long Life Eco en Houtbeits Long Life UV.

Het is mogelijk om de Houtbeschermingscreme buitenbeits te bestellen in een 100ml proefverpakking. Dit geeft u de gelegenheid om te testen of de kleur naar wens is. Ook kunt u de substantie van dit houtveredelingsproduct beoordelen. Bij een bestelling van 7,5 liter Houtbeschermingscreme (van één kleur) krijgt u de aankoopkosten en verzendkosten van één proefblikje creme retour.

Kijk voor nog meer informatie en de handige verbruiks-calculator op; www.buitenbeits.eu.

Gebruiksaanwijzing en aanvullende informatie is te vinden in de bijlages op de technische merkbladen. Voor gebruik altijd technisch merkblad raadplegen en een proef opzetten

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.