Induline GW-310 - transparante beits / lazuur

Induline GW - 310 is een watergedragen impregneerlazuur met bescherming tegen blauwschimmel voor hout buiten.

Induline GW - 310 is geschikt voor het beschermen van hout zonder bodemcontact, zoals geveltimmerwerk, schuttingen, tuinhuisjes, dakoverstekken, tuinhekken, pergola's maar ook voor kozijnen en buitendeuren.

GW - 310 wordt veel gebruikt in de hout industie en tuinhuis bouwers. Zinka, voor duurzame bescherming biedt dit product nu ook aan op de particuliere markt.

LET OP! Induline GW-310 worden individueel gemengd. Gemengde kleuren worden niet retour genomen! Met uitzondering van de kleuren (git)zwart en kleurloos.

Induline GW-310 voldoet aan alle eisen van de professional. Het product wordt al tientallen jaren gebruikt in de houtverwerkende industrie, het heeft zich daardoor ruimschoots bewezen!

De transparante lazuur is op waterbasis en is geschikt voor scheurbestendige oppervlakten. Het hout behoud zijn natuurlijke uitstraling omdat de nerf zichtbaar blijft. Er zijn veel verschillende manieren om GW-310 te verwerken, zo is het geschikt voor kwasten, dompelen, vloeien en spuiten.

Dit houtveredelingsmiddel is verkrijgbaar in bijna alle RAL-kleuren deze kleuren worden op verzoek gemengd. Ook zijn er 18 standaard lazerende kleuren.

De houtnerf blijft na gebruik zichtbaar waardoor het een natuurlijk uiterlijk geeft aan het te behandelen oppervlak. Deze lazuur is verkrijgbaar in 2,5 liter en 20 liter.

LET OP! Induline GW-310 worden individueel gemengd. Gemengde kleuren worden niet retour genomen!

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.