Anti graffiti

Anti-Graffiti producten zijn onder te verdelen in 2 categorieën:

Voor het verwijderen van graffiti koop je bij Zinka de juiste producten

Anti-grafiti impregnering

Hydro AG is een semi-permanente anti-graffiti impregnering op waterbasis. Deze impregneer is geschikt voor vele ondergronden, zoals baksteen, klinkers, natuursteen, beton en kalkzandsteen. Ook is Hydro AG zeer geschikt voor beelden, ornamenten en monumenten.
Na aanbrengen is het product onzichtbaar. Hydro AG vormt na verwerking en moleculaire laag waardoor graffiti-vervuiling gemakkelijk verwijderd kan worden met een hogedruk - stoomcleaner.

Graffiti verwijderaar

AGE afbijtpasta is een alkalivrije afbijtpasta voor verwijdering van graffiti. Ook is deze pasta geschikt voor het verwijderen van oude verflagen. Het materiaal is een pasta-achtige substantie en kan met een kwast, borstel of verfrol gelijkmatig aangebracht worden. Na inwerking kan de pasta met een plamuurmes, verfkrabber of hogedrukreiniger verwijderd worden.

Graffiti - Kunst of vandalisme?

De meningen zijn verdeeld. De één vindt het een vorm van kunst. De ander pure vandalisme. Lange tijd was het lastig om graffiti te verwijderen. Zinka, voor duurzame bescherming, heeft een tweetal producten in het assortiment die het reinigen van een met graffiti besmeurde muur gemakkelijker maken.

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.