Tuinhuis Beits Color voorheen Dekverf

Zéér goed dekkende en elastische extreem weersbestendige verf.

Tuinhuis Beits Color de nieuwe naam voor het bekende product Dekverf van Remmers Bouwchemie is zoals de naam al doet vermoeden een zéér goede dekkende verf. Ook is deze dekverf elastisch en weersbestendig zodat deze voor vele doeleinden gebruikt kan worden.

Zo is de Tuinhuis Beits Color - Dekverf geschikt voor het dekkend verven van tuinhuisjes, houten schuren, gevelbetimmering, schuttingen enzovoort. De eigenschappen van dit product zijn talloos. Enkele eigenschappen van de Tuinhuis Beits Color - Dekverf zijn; extreem weersbestendig, slagregenvast. goed dekkend, elastisch, snel drogend. Het eindresultaat is een dekkende zijnmatte uitstraling.

Tuinhuis Beits Color voorheen Dekverf is toepasbaar op nieuw hout, maar ook hout wat voorzien moet worden van een nieuwe verflaag kan overschilderd worden met dit product. De duurzaamheid bedraagt 5-8 jaar (minimaal 2 lagen aanbrengen)

Tips & wetenswaardigheden

Bij wit en andere lichte tinten altijd met Isolerende Primer voorheen Allgrund voorbehandelen, om het 'doorbloeden' van in water oplosbare stoffen uit het hout te voorkomen. Hierdoor blijft de verflaag 'stralend wit'.

Verwerkingstips;

  • Het product kan d.m.v. kwasten, rollen of spuiten worden aangebracht.
  • Op sterk zuigende ondergronden moet de eerste laag met 10% worden verdund.
  • Verpakking altijd goed sluiten. Koel en droog opslaan

Gebruiksaanwijzing en aanvullende informatie is te vinden in de bijlages op de technische merkbladen. Voor gebruik altijd technisch merkblad raadplegen en een proef opzetten

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.