Houtbeits Long Life UV

Houtbeits Long Life UV voorheen L-Lazuur UV – Buitenbeits met een zeer hoge UV-bescherming
Houtbeits Long Life UV is een buitenbeits met een zeer hoge UV-bescherming.

Deze buitenbeits - lazuur is universeel te gebruiken voor houtbescherming en houtveredeling voor hout wat buiten gebruikt wordt. Houtbeits Long Life UV is speciaal ontwikkeld door Remmers voor het decoratief behandelen en beschermen van diverse houtsoorten. Houtbeits Long Life UV voorheen L- Lazuur UV ook wel Langzeit Lazuur UV genoemd is geschikt voor houtbescherming van o.a gevelbetimmering, tuinmeubelen, pergola’s enz. Het beste resultaat met L-Lazuur UV wordt verkregen wanneer deze in 2 lagen wordt aangebracht met tussentijds licht opschuren. Als derde laag wordt de kleurloze – transparante variant van deze buitenbeits L-Lazuur geadviseerd, deze heet Houtbeits Long Life UV+ 2240 voorheen L-Lazuur UV+ 2240. Deze Houtbeits Long Life UV+ 2240 buitenbeits fixeerd de kleur van onderliggende lagen duurzaam.

Transparante beits

De Houtbeits long Live UV is een transparante beits en laat de houtnerf zichtbaar. Deze beits is leverbaar in een kleurloze beits maar ook in 11 briljante kleuren; zilvergrijs, wit, rustiek eiken, licht eiken, noten, ebben, dennengroen, grenen, pine, palissander en teak. De transparante beits Houtbeits Long Life UV is zeer geschikt voor het beitsen van buitendeuren, kozijnen, tuinmeubelen en serres. Deze transparante beits heeft een goede vloeiing, zakt niet uit en bevat een UV-blokker.

Toepassingen

Er zijn vele toepassingen van de Houtbeits Long Life UV. Zo is het geschikt voor buitendeuren, kozijnen, tuinmeubelen en serres. De transparante beits is op basis van oplosmiddelen en kent een duurzaamheid van 4-5 jaar. De beits heeft een goede vloeiing en geeft een langdure bescherming. Door de consistentie zakt het niet uit. Het product is geschikt voor buiten, het heeft een ingebouwde UV-blokker.

High-solid-lazuur op alkydharsbasis

Houten kozijnen en deuren zijn zeer waardevol. Hierbij komt het er niet alleen op aan hoe ze er uitzien, maar ook hoe ze zich houden bij dagelijks gebruik. Houtbeits Long Life UV is dermate thixotroop ingesteld,dat er met één behandeling een duurzame beschermende laag voor veel jaren wordt verkregen. Bijzonder goed te verwerken door de hoge viscositeit, druipt niet en zakt niet uit. Houtbeits Long Life UV voldoet aan de hoogste eisen.

Houtbeits Long Life UV voorheen L-Lazuur UV buitenbeits kan ook als laatste laag aangebracht worden bij andere door Remmers Bouwchemie geproduceerde houtveredelingsproducten zoals HK-Lazuur en Houtbeschermingscreme.

Buitenbeits L-Lazuur UV+ kleurloos – transparant ZK 2240 is ook een zeer goede buitenbeits voor hout wat zijn natuurlijke uitstraling moet behouden.

Twee lagen Houtbeits Long Life UV+ 2240 voorheen L-Lazuur UV+ zijn aan te bevelen. Om het hout ook de juiste houtbescherming tegen blauwzwam te geven is behandeling met Houtbeschermingscreme kleurloos – transparant noodzakelijk.

Het houtverdedelingsproduct Houtbeits Long Life UV voorheen L-Lazuur UV is vanuit voorraad leverbaar in 12 verschillende tinten in een standaardverpakking van 0,75 en 2,5 liter. 5, 10 en 20 liter verpakkingen op aanvraag. Bij een bestelling vanaf € 40,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Tips & wetenswaardigheden

Remmers is in Europa kwalitatief gezien nummer één op het gebied van de in industriële houtbescherming. Houtbeits Long Life UV is uiteraard volledig afgestemd op deze toepassing en daarom ook uitermate geschikt als renovatie-onderhoudslazuur.

Gebruiksaanwijzing en aanvullende informatie is te vinden in de bijlages op de technische merkbladen. Voor gebruik altijd technisch merkblad raadplegen en een proef opzetten.

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.