Universele Primer Allgrund

Universele Primer is een hechtprimer op waterbasis voor problematische ondergronden binnen en buiten, zoals geëloxeerd aluminium en verzinkt staal, maar ook metaal en PVC.

Remmers Universele Primer geeft een extreem goede hechting op nagenoeg alle ondergronden, zoals metaal, hout en PVC. Deze primer heeft op metaal een roestwerende werking met actieve corrosiebescherming. Na het aanbrengen is Remmers Universele Primer met zeer veel producten af te lakken.

Allgrund isoleert in wateroplosbare houtinhoudstoffen zodat vergeling geen kans heeft bij lichte aflak lagen.

Universele Primer - Allgrund isoleert in wateroplosbare houtinhoudstoffen, zodat vergeling geen kans heeft bij lichte aflak-lagen.Deze hechtprimer is goed overschilderbaar met bijvoorbeeld Ramen en Deuren Houtlak en Tuinhuis Beits Color.

Universele Primer wordt aangebracht door middel van; kwasten, rollen of spuiten.

Gebruiksaanwijzing en aanvullende informatie is te vinden in de bijlages op de technische merkbladen Voor gebruik altijd technisch merkblad raadplegen en een proef opzetten.

Zonder Universele Primer - Allgrund; onthechting Met Universele Primer - Allgrund; goede hechting
onthechting goede hechting
Zonder Universele Primer - Allgrund; geen corrosiewering Met Universele Primer - Allgrund; goede corrosiewering
geen carrosoriewering goede carrosoriewering

Gebruiksaanwijzing en aanvullende informatie is te vinden in de bijlages op de technische merkbladen. Voor gebruik altijd technisch merkblad raadplegen en een proef opzetten

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.