Buitenhout dekkend

Dekkende verven voor uw tuinhuis, schuur, schutting of gevelbetimmering? Stop met zoeken. Hieronder vindt u het juiste product voor de juiste klus.

Het schilderen en verven van een tuinhuis of houten schuur is een tijdrovende klus. Het is belangrijk om van te voren zorgvuldig de juiste producten te kiezen.

Tuinhuis Beist Color - voorheen Dekverf

Remmers Bouwchemie heeft een extreem weersbestendige, elastische en zeer goed dekkende verf in het assortiment voor optimale houtbescherming en houtveredeling. Deze Tuinhuis Beits Color voorheen Dekverf genoemd is op waterbasis en slagregenvast. Gemakkelijke verwerking door de snelle droging en een milde geur. Deze houtbeschermende dekkende verf is verkrijgbaar in 15 standaard kleuren, daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om RAL kleuren te laten mengen (RAL-kleuren alleen op aanvraag leverbaar). Genoeg kleurmogelijkheden voor het dekkend schilderen en verven van uw tuinhuis, schutting en houtenschuur.

Soms is het nodig om een voorbehandeling te doen van het te behandelen oppervlak. Remmers Bouwchemie heeft daarvoor 2 producten;

Isolerende Primer - Isoleergrondering

Isolerende Primer - Isoleergrondering is een grondering op waterbasis voor licht getinte dekkende verven en lakken. Het voorkomt verkleuring en geeft een hoge matte dekkracht.

Universele Primer - Allgrind

Universele Primer - Allgrund is een hechtprimer voor problematische ondergronden – geëloxeerd aluminium en verzinkt staal maar ook metaal en PVC. Een groot voordeel is dat deze hechtprimer houtinhoudstoffen isoleert.

Gebruiksaanwijzing en aanvullende informatie is te vinden in de bijlages op de technische merkbladen. Voor gebruik altijd technisch merkblad raadplegen en een proef opzetten.

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.