Cementmortel

Funderingen storten vereist een behoorlijk ferme mortel, die geschikt is om in grote hoeveelheden te gebruiken. Dit maakt verschillende mortelvarianten ongeschikt, maar cementmortel is bij uitstek bedoeld voor het zware werk. Zinka beschikt over een ruim assortiment aan cement mortel, dat voor verschillende toepassingen gebruikt kan worden en wat ook gemakkelijk in grote hoeveelheden gestort kan worden.

Wat is cementmortel?

Mortel is een type beton, dat voor veel toepassingen gebruikt kan worden. Zo kan je met mortel kleine beschadigingen in beton of steen herstellen, maar is het in een andere vorm ook toepasbaar voor bijvoorbeeld liggen oppervlakken. Een epoxyvloer heeft een andere reparatie nodig dan een betonnen muur. Cementmortel is een mortelvariant die eigenlijk niet gebruikt wordt voor kleine beschadigingen, maar juist voor hele grote. Deze variant wordt eigenlijk altijd i relatief grote hoeveelheden verkocht, omdat er vaak veel van nodig is. Cement mortel is zo krimparm mogelijk, zodat je na het storten niet bang hoeft te zijn voor een vermindering van de massa. Ook funderingen kunnen heel goed met cementmortel gelegd worden, omdat het - na het uitharden - beresterk spul is, dat lang mee gaat.

Grote beschadigingen aan het beton kunnen hersteld worden met cementmortel.

Waar wordt cementmortel voor gebruikt?

Zoals aangegeven, is cementmortel bij uitstek geschikt voor de stevige klussen. Veel mensen gebruiken reparatiemortel voor relatief kleine gaten of scheuren in beton, maar wanneer dat niet volstaat, is cement mortel een bijzonder goede optie. Het bestaat uit cement, zand en grind en kan prima gebruikt worden in combinatie met andere producten. Denk hierbij aan een versneller, die het hardingsproces versnelt, of een vertrager, die het tegenovergestelde doet. Ook een waterdichtingsmiddel kan prima gebruikt worden in combinatie met de cementmortel. Wie niet helemaal zeker is over de toepassingen en welke producten er het beste mee samengaan, kan het beste contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft en dat de klus snel geklaard wordt.

Hoeveel cementmortel is er nodig?

De hoeveelheid cementmortel die u nodig heeft voor het klaren van uw klus, hangt natuurlijk helemaal af van het oppervlakte dat gestort moet worden. En dat maakt het soms wat onduidelijk. Daarom staan onze experts altijd voor u klaar om te helpen met de berekeningen. Wij calculeren in hoeveel cement reparatiemortel u nodig heeft voor een specifieke klus en houden daarbij natuurlijk een marge aan die ervoor zorgt dat u nooit te weinig in huis haalt. En omdat deze mortel cement goed gebruikt kan worden in combinatie met andere producten, willen we u aanraden om binnen de lijn van Zinka-producten te blijven. Deze zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat we kunnen garanderen dat u het maximale uit het mortelcement haalt.

Naast cementmortel is er nog veel meer te kiezen

Bij Zinka hebben we een uitgebreid assortiment aan mortelvarianten, zodat u altijd iets van uw gading zult vinden. Of u nou zoekt naar een manier om een kelder af te dichten, of juist een mortel die ervoor zorgt dat uw epoxyvloer weer als nieuw is, wij hebben het op voorraad. U kunt bij ons kiezen uit:

Al deze verschillende varianten brengen de nodige kennis en ervaring van Zinka met zich mee. Stuk voor stuk doen ze het uitstekend in combinatie met andere producten uit onze webshop en allemaal zijn ze van hoogwaardige kwaliteit. Weet u niet helemaal zeker welke variant u nodig heeft en welke het beste past bij uw wensen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat u precies krijgt wat uw project verdient.

Neem contact op met onze experts

Heeft u vragen over cementmortel, of de toepassing ervan? Dan staan onze experts altijd voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat u gewapend met de best mogelijke kennis aan de slag gaat, zodat uw project een gegarandeerd succes wordt. Blijf niet zitten met uw vragen, maar laat aan ons weten wat u nodig hebt en wij zorgen ervoor dat u perfect geholpen wordt.

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.