Aqua DL-65-Houtlak PU

Voor het verven, schilderen en/of beitsen van kozijnen en deuren bent u aan het juiste adres bij Zinka, voor duurzame bescherming. U kunt kiezen uit een houtbescherming en houtveredeling die dekkend of transparant is. Daarbij maken we, bij de dekkende variant onderscheidt tussen;

  • Mat
  • Zijdemat
  • Zijdeglans

En bij de transparante beits tussen;

  • Mat
  • Zijdeglans

Transparante beits

Transparante beits, laat de houtnerf zichtbaar. Deze is leverbaar in een kleurloze beits maar ook in 5 briljante kleuren; noten RC-660, licht eiken RC-365, pine/lariks RC-260 teak RC-545 en palissander RC-720 en luistert naar de naam Aqua DSL-55-Houtbeits PU. Op aanvraag is het mogelijk om speciaal kleuren te leveren, dit kan een RAL-kleur zijn of een andere kleur uit de Remmers kleurenwaaier. Op aanvraag gekleurde beitsen kunnen niet geretourneerd worden.

Via onderstaande link kunt u direct naar het product Aqua DSL-55-Houtbeits PU doorgelinkt worden;

https://www.zinka.nl/houtbescherming/buitenhout-transparant/aqua-dsl-55-houtbeits

De transparante beits Aqua DSL-55-Houtbeits PU is zeer geschikt voor het beitsen van buitendeuren, binnendeuren, kozijnen, tuinmeubelen en serres. Deze transparante beits heeft een goede vloeiing, zakt niet uit en bevat een UV-blokker.

Dekkende verf

De dekkende variant heet Aqua DL-65-Houtlak PU. Deze hoogwaardige watergedragen dekkende verf heeft een zeer hoog stofgehalte waardoor deze Aqua DL-65-Houtlak PU een goede dekkracht heeft. Aqua DL-65-Houtlak PU is evenals de transparante beits een houtveredelingsproduct die geschikt voor buitendeuren, binnendeuren, kozijnen, tuinmeubelen en serres. Het is leverbaar in stralend wit (RAL 9016) of het kan op aanvraag gemengd worden in bijna alle RAL-kleuren. Op aanvraag gekleurde beitsen kunnen niet geretourneerd worden.

Aqua DL-65 Houtlak PU - Hoogwaardige, watergedragen, dekkende, snel drogende PU-acryllak.

De Aqua DL-65-Houtlak PU is een product met een zeer goede dekkracht en het geeft een langdurige bescherming aan bijvoorbeeld kozijnen en deuren. De eigenschappen van deze dekkende PU-lak zijn dat het product een goede vloeiing heeft en langdurige bescherming biedt. Ook is het dekkend vermogen zeer sterk en het eindresultaat heeft een zijdeglans, zijdemat of mat uiterlijk.

Verwerkingstips

  • Niet bij directe zoninwerking en lagere temperaturen dan 15 C of een hoge luchtvochtigheid verwerken
  • Op eikenhout kunnen door houtinhoudstoffen met waterverdunbare verven verkleuringen ontstaan
  • Het verdient de aanbeveling om eerst een proef op te zetten, ook op andere houtsoorten

Tips & wetenswaardigheden

Aqua DL-65-Houtlak PU: Om het doorbloeden van houtinhoudstoffen te voorkomen, moet op loofhout of harsrijke houtsoorten tenminste twee lagen Isoleergrondering als voorlak worden aangebracht. Grote oppervlakken in banen behandelen en niet het gehele vlak in één keer proberen dekkend te schilderen.

Aqua DSL-55-Houtbeits PU: Grote oppervlakken in banen bewerken en niet het hele vlak in één keer beitsen. Op eikenhout kunnen door houtinhoudstoffen met water verdunbare dispersielazuren donkere verkleuringen ontstaan. Het verdient de aanbeveling om eerst een proef op te zetten, ook op andere houtsoorten.

Gebruiksaanwijzing en aanvullende informatie is te vinden in de bijlages op de technische merkbladen.

Voor gebruik altijd technisch merkblad raadplegen en een proef opzetten.

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.