Retourneren

Zinka.nl levert alle artikelen met garantie die van het artikel verwacht mag worden. De goederen kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Het artikel mag niet beschadigd zijn en indien mogelijk in orginele verpakking en verzenddoos retourneren. Voor het retourneren kunt u gebruik maken van onderstaand retourformulier.

Download hier het retourformulier.

Download hier het modelformulier.

Wij onderscheiden 2 soorten retourzendingen:

 1. Retouren, omdat u liever van de koop afziet.
  (in dit geval zijn de porto kosten voor u).
 2. Retouren, indien een artikel bij aankomst beschadigd is, meld dit dan zo snel mogelijk per e-mail en stuur het betreffende artikel met een begeleidende brief en pakbon / factuur naar:

  Zinka, voor duuzame bescherming
  Stephensonstraat 108
  7903 AW Hoogeveen
  Nederland

U kunt uw retour zelf eenvoudig aanmelden door gebruik te maken van onderstaande link;
https://zinka.shipping-portal.com/rp/
Via deze link kunt u de reden van uw retour aangeven en wordt er een DHL retour etiket gegenereerd.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Let op: Ongefrankeerde retouren worden NIET geaccepteerd.

Wij proberen onze producten zo exact mogelijk te beschrijven en op internet weer te geven. Toch kunnen sommige materialen lichte afwijkingen vertonen. Houd er rekening mee, dat de kleur van de afgebeelde producten ook wordt beïnvloed door uw beeldscherminstellingen.