Houtbescherming buiten

Om hout zijn waarde te laten behouden en een mooie uitstraling te geven vindt u hier houtbeschermingslazuren en dekkende verven voor buiten, van Remmers. Remmers produceert al meer dan 65 jaar hoogwaardige coatings, beitsen en lakken, en is actief in meer dan 50 landen.

De producten van Remmers zijn nu ook beschikbaar voor de particuliere markt: verf, muurverf, grondverf, lakken, en beitsen zijn te bestellen in de Zinka, voor duurzame bescherming webwinkel.

Wat wilt u beitsen of schilderen?

Klik op het pictogram en Zinka helpt u met het vinden van het juiste product!

Om het nog gemakkelijker te maken heeft Zinka, voor duurzame bescherming een bestelhulp geproduceerd die u stap voor stap helpt met het maken van de juiste keuzes.

Ga naar Zinkabuitenbeits.nl en ervaar het zelf!

In bovenstaand overzicht vindt u alle producten op het gebied van houtveredeling en houtbescherming voor al het hout buiten. Er zijn verschillende categorieën, in elke categorie vindt u producten die daar specifiek op toepasbaar zijn.

Of u nu uw tuinhuis of schutting wilt beitsen met een dekkende of transparante beits, al dan niet met een steigerhouten white wash of grey wash uitstraling er is altijd een product op maat voor u te vinden.

Moeite met kiezen? Of technisch wat minder onderlegd? Gebruik de handige bestelhulp op Zinkabuitenbeits.nl. Door eenvoudig op de iconen te klikken komt u steeds een stukje dichter bij het advies. U krijgt niet alleen het aanbevolen product in beeld maar ook de verwerkingstips, kleuren en eventuele systeem producten worden vermeld in de verschillende tabbladen.

Liever persoonlijkadvies? Ook dat is mogelijk. U kunt ons bereiken op 0528-820 399 of info@zinka.nl.

Kijk voor meer informatie over onze producten ook eens op:

www.buitenbeits.eu
www.zinkabuitenbeits.nl
www.carboleum-vervanger.nl
www.remmers-impregneer.nl                                                                                                                      

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.