Interieur beits

Interieur Lazuur is een prachtig matte lazuur-beits op basis van bijenwas, natuurhars en lijnolie.
Het gebruik van Interieur Lazuur is zeer eenvoudig. Het kan verwerkt worden met een kwast en een roller. Ook bestaat de mogelijkheid om deze met een zachte niet pluizende doek in te wrijven.
Interieur Lazuur is geschikt voor vele toepassingen. Zo is het geschikt voor houten vloeren en wanden, maar ook meubelen deuren en houten kinderspeelgoed krijgen een fantastisch resultaat.

Proefblikje Interieur Lzauur

Interieur Lazuur heeft de prachtige matte uitstraling van krijtverf maar dan met een transparante fluweelmatte touch. Kenmerkend voor een lazuur beits is dat de structuur van het hout volledig zichtbaar blijft. Deze ecologisch verantwoorde lazuur – beits is op basis van bijenwas, natuurhars en lijnolie. Door de samenstelling van deze binnenbeits is het ook zeer goed toepasbaar in kinderkamers en/of het opknappen van (kinder)meubels. Het beitsen van het oppervlak kan gemakkelijk met een kort harige roller, blokkwast, of een zachte lazuurkwast. Het is zelfs mogelijk om de beits aan te brengen / in te wrijven met een zachte (niet pluizende) doek. Interieur Lazuur is een binnenbeits met een waterwerende werking. Het is uitermate geschikt voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers en keukens.
Niet alleen meubelen en houten wanden zijn geschikt om behandeld te worden met Interieur Lazuur. Ook kan deze beits gebruikt worden als grondering voor houten trappen en parket. Het is leverbaar in 8 verschillende kleurtinten, die allen vanuit voorraad te leveren zijn.

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.