Betonmortel

Het storten van een fundering is een klus die een stevige vorm van mortel nodig heeft. Ook moet het een mortel zijn die in grote hoeveelheden gestort kan worden, zodat het in een keer een groot oppervlakte kan beslaan. Betonmortel is bij uitstek geschikt voor het grovere werk en is dan ook een veel gebruikte mortel voor dit soort klussen. Bij Zinka hebben we de beste beton mortel voor het zware werk.

Wat is betonmortel?

Mortel is een betontype dat voor allerlei toepassingen gebruikt kan worden. Zo is er mortel voor het repareren van relatief kleine beschadigingen in beton of steen, er is mortel waarmee u een vloer kunt egaliseren, er is mortel dat zich vrij gemakkelijk in de moeilijk bereikbare hoeken laat gieten en er is dus mortel dat u met grote hoeveelheden op z’n plek kunt gieten. Betonmortel is bij uitstek geschikt voor het grovere werk. Deze mortel variant wordt vaak in vrij grote hoeveelheden gekocht, zodat het in een keer gebruikt kan worden. Net zoals bij alle andere mortel varianten is beton mortel zo krimparm als mogelijk is en doet het zijn werk vervolgens uitstekend. Wie een fundering legt met deze mortel, heeft een beresterke ondergrond.

Betonmortel kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden.

Waar wordt beton mortel voor gebruikt?

Zoals gezegd, is betonmortel bijzonder goed geschikt voor de grote klussen. Waar u voor het repareren van vrij kleine beschadigingen vooral gebruik maakt van reparatiemortel, gebruikt u betonmortel voor bijstorten, het vervaardigen van betonnen delen, het leggen van een betonvloer, of dus het aanleggen van een fundering. Beton mortel bestaat uit cement, zand en grind en kan in combinatie met andere materialen gebruikt worden, zoals een versneller of vertrager, of een waterdichtingsmiddel. Wie twijfelt over welke middelen er gebruikt moeten worden om het gewenste resultaat te bereiken, kan altijd contact met ons opnemen voor raad, daad en advies.

Hoeveel betonmortel heeft u nodig?

De hoeveelheid betonmortel die u nodig heeft, is soms lastig te berekenen. Daarom staan onze experts voor u klaar om u te helpen met het rekenwerk, zodat u straks niet met een overschot of tekort komt te zitten. Dus komt u er niet uit, neem dan vooral contact met ons op en wij helpen u met het bepalen van de benodigde hoeveelheid. Omdat betonmortel goed te gebruiken is in combinatie met meerdere producten, raden we u aan om altijd binnen de lijn van Remmers-producten te blijven. Door dit te doen, gebruikt u producten die echt goed op elkaar afgestemd zijn en weet u zeker dat u niet alleen het maximale haalt uit de betonmortel, maar dus ook uit de toevoegingen.

Bekijk ook onze andere mortel varianten

Zinka heeft een uitgebreide selectie aan mortel varianten, zodat u bij ons altijd zult slagen. Of het nou gaat om het grovere werk, of juist een kleine klus waarbij nauwkeurigheid geboden is, Zinka heeft voor iedereen wat wils. Kijk daarom ook eens naar onze voorraad van:

Al deze mortel varianten komen met de kennis en de ervaring van de experts bij Zinka. Ze zijn uitstekend te gebruiken in combinatie met andere producten uit onze webshop en zijn allemaal van hoge kwaliteit. En twijfelt u over welke variant u moet hebben, of bent u op zoek naar advies? We staan voor u klaar.

Neem contact met ons op voor vragen en advies

Zoals gezegd, heeft Zinka een grote hoeveelheid experts in dienst, die u graag bijstaan bij het maken van de juiste keuze. Of het nou gaat om het bepalen van de juiste hoeveelheid betonmortel die u nodig heeft, of om advies bij het gebruik ervan, onze medewerkers helpen u graag verder. Blijf niet zitten met vragen, maar laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij zorgen dat u zorgeloos verder kunt.

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.