Shipment Gratis verzending v.a. € 40,-
Stap voor stap Bestelhulp
Phone +31 (0)528 - 820 399
Webshop Keurmerk
Webshop Trustmark
Zoeken

Krijtverf kopenOp zoek naar kwalitatief hoogwaardige krijtverf, muurverf kalkmat of interieur beits? Neem dan eens een kijkje op de webshop krijtverf kopen. De krijtverf en muurverf kalkmat zijn te krijgen in een twintigtal prachtige kleuren en eenvoudig te verwerken. Het is dé manier om een heerlijke matte en nostalgische sfeer te creëren in uw woning of om uw oude meubelen op te knappen.

   
 

Krijtverf

Krijtverf toegepast op meubels

Krijtverf is een verfsoort met een matte en poederachtige uitstraling. De verf onderscheidt zich van andere verfsoorten dankzij de natuurlijke pigmenten en krijt die zijn toegevoegd. De verf die je op krijtverfkopen.nl kan bestellen is op waterbasis en veilig in gebruik.
Krijtverf is een populaire verfsoort die veel wordt gebruikt om oude meubels op te knappen of een nostalgische sfeer mee te geven, maar het is ook uiterst geschikt om nieuwe meubels te verfraaien. Doordat de verf op waterbasis is kunt u hem ook makkelijk verdunnen met water om een transparant effect te geven.

Muurverf Kalkmat

Muurverf Kalkmat is een matte muurverf die inspireerd is op het uiterlijk van kalkverf. Alleen dan zonder de nadelen. De Muurverf Kalkmat van Style & Coloré geeft karakter en een aangename warme sfeer aan je woning. Dit komt mede door de matte finish en poederige uitstraling van het product. Muurverf Kalkmat is toe te passen op diverse ondergronden zoals hout, stucm oude verf- en behanglagen en nog veel meer. Daar waar kalkverf daardwerkelijk wat kan gaan poederen, heb je met deze muurverf geen last van. Tevens kun je met Muurverf Kalkmat beschilderde muur nog licht reinigen met een doek, dit is bij kalkverf vaak onmogelijk doordat het altijd wat zal blijven afgeven.

Interieurbeits

Interieur Lazuurbeits en een prachtige interieurbeits met een fluweer matte finish. Het product is breed inzetbaar en is geheel gebruiksklaar. De beits kan worden aangebracht met een lazuurkwast, kortharige verfroller ofeen blokkwast. Met deze interieurbeits blaas jij je meubels een compleet nieuw leven in, of het nu gaat om houten deuren, trappen, eettafels, plinten of kasten, nadat je ze hebt opgeknapt met de lazuurbeits zien ze er weer als nieuwe uit.

 
 
 
 

Contactinformatie


Zinka - Voor duurzame bescherming
Stephensonstraat 108
7903 AW Hoogeveen
BTW: NL854737960B01
Kvk: 62269984
IBAN:  NL85 RABO 0120 2855 09
Leveringsgebied: Nederland, België, Duitsland en Luxemburg
 
 
Black Friday Deals - 15% korting op het gehele assortiment.
Deze actie loopt van vrijdag 27 november t/m zondag 29 november.
Gebruik onderstaande kortingscode
ZINKA-BLACKFRIDAY-15