HK Lazuur PLUS diepzwart

€ 63,95
Voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd (indien voorradig)

* Verplichte velden

Product omschrijving

HK Lazuur 3in1 PLUS – diepzwart

Speciaal ontwikkelde Remmers voor particuliere klanten het product HK Lazuur PLUS diepzwart. Het product Induline GW-310 diepzwart wordt al geruime tijd gebruikt voor houten bouwdelen zoals douglas hout en rabatdelen, voornamelijk door de industrie en professionele verwerkers. De diepzwarte kleur van Induline GW-310 blijft zelfs na vele jaren intens en behoudt zijn diepe zwarte tint. Met de introductie van HK Lazuur PLUS - diepzwart is nu een vergelijkbaar product beschikbaar voor particuliere klanten.

HK Lazuur PLUS diepzwart vertoont een vergelijkbare uitstraling als Induline GW-310, maar met een nog matter effect, wat het product nog aantrekkelijker maakt in vergelijking met Induline GW-310.

Wij hebben HK Lazuur PLUS - diepzwart al getest en het resultaat op rabatdelen is bijzonder fraai. Rabatdelen dienen als bekleding voor de buitenzijde van schuren, schuttingen en steeds vaker ook gevels. Vanwege blootstelling aan weerselementen zoals regen en zonlicht is het essentieel om deze rabatdelen goed te beschermen. HK Lazuur PLUS - gitzwart biedt een waterafstotende bescherming, accentueert de natuurlijke houtnerf en beschermt tegen verkleuring en veroudering. Zelfs na verloop van jaren behoudt het product zijn diepzwarte kleur.

Producteigenschappen en toepassingen

Remmers Aqua HK-Lazuur is een watergedragen biocidehoudende impregnerende lazuur met diverse eigenschappen:

  • Beschermt tegen UV-licht en blauwzwam
  • Snel drogend met voldoende open tijd voor optimale verwerking
  • Mat en vertoont geen bladders of scheuren
  • Voorkomt vochtschade en dient preventief tegen blauwzwamaantasting.

Toepassingen omvatten gevelbekleding, rabatdelen, schuttingen, douglas palen, pergola's, tuinhuisjes en eiken gebinten.

Weet u niet hoeveel u nodig heeft? Bereken het!
Bereken