Funcosil SN

€ 107,50
Voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd (indien voorradig)

* Verplichte velden

Product omschrijving

Technisch merkblad Veiligheidsblad

Funcosil SN

De kleurloze, hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis, Remmers Funcosil SN, wordt gebruikt voor het hydrofoberend impregneren van bouwdelen met aansluitingen op oplosmiddelgevoelige delen of ondergronden.

Remmers Funcosil SN bezit een zeer goed penetratievermogen en reageert chemisch in de bouwstof bij aanwezigheid van luchtvochtigheid tot een waterafstotende, UV-Iicht- en weerbestendige werkzame stof. De werkzame stof voorziet de capillairen en de poriën van de behandelde materialen van een waterafstotende film, zonder dat de waterdampdiffusieweerstand beïnvloed wordt. Remmers Funcosil SN reduceert de opname van water en van schadelijke stoffen. De aantasting van micro-organismen op minerale bouwstofoppervlakken wordt hierdoor verminderd en de vorst-dooizout-bestendigheid wordt verbeterd. Energieverliezen kunnen door vermindering van de warmtegeleiding verminderd worden. De met Funcosil SN geïmpregneerde bouwstofoppervlakken tonen een wezenlijk geringere her vervuilingsgraad.

Funcosil SN van Remmers is speciaal geschikt voor poreuze, minerale ondergronden, zoals baksteenmetselwerk, beton, pleisters, houtvezelcement, kalkzandsteen, gasbeton, enzovoort. Het is met name geschikt bij oplosmiddelgevoelige materialen, welke met het hydrofobeermiddel in contact kunnen komen, zoals isolatiematerialen (bijv. styropoor alsook bitumen toe te passen). Ook voor het achteraf impregneren van minerale verven en coatings maakt u gebruik van Remmers Funcosil SN.

Eigenschappen Remmers Funcosil SN:

  • Waterwerend
  • Dampdoorlatend
  • Tast oplosmiddelgevoelige materialen, zoals polystyrol of bitumen niet aan
  • Goed indringvermogen
  • UV-, licht- en weerbestendig
  • Extreem duurzaam

Toepassing Remmers Funcosil SN:

  • Voor minerale ondergronden speciaal wanneer er sprake is dat het materiaal in contact kan komen met spouwisolatie- of gevelisolatiesystemen welke oplosmiddelgevoelig zijn (bijv. styropoor of bitumen)