Talentenjagers Hoogeveen op Bezoek bij Zinka!

In het hart van Hoogeveen bevindt zich een bijzondere organisatie genaamd Talentenjagers Hoogeveen. Hun missie? Kinderen uit groep 7 en 8 laten kennismaken met de fascinerende wereld om hen heen. Deze nieuwsgierige jonge kinderen van groep 7 en 8 van basisscholen uit de gemeente Hoogeveen krijgen de kans om achter de schermen te gluren bij verschillende bedrijven, om te ontdekken welke spannende beroepen er allemaal bestaan. Dit avontuur helpt hen niet alleen om hun horizon te verbreden, maar ook om zelfvertrouwen op te bouwen en te ontdekken waarin ze uitblinken.

Een van de recente hoogtepunten van de Talentenjagers was een bezoek aan Zinka in Hoogeveen. Zinka is niet zomaar een bouwmarkt; ze zijn een bouwmarkt gespecialiseerd in de verkoop van houtbeits, lazuur, gevel impregneer en kelderafdichting. En tijdens het bezoek van de Talentenjagers kregen de kinderen een exclusief kijkje achter de schermen van deze gespecialiseerde bouwmarkt.

Bij Zinka hebben we de kinderen verwelkomd met open armen ontvangen. Ze kregen de kans om het hele proces van binnenkomende orders tot aan verzending naar de klanten van Zinka te zien. Vanaf het moment dat een bestelling binnenkomt op kantoor tot het orderpikken in het magazijn en het zorgvuldig verpakken ervan in op de inpakafdeling, waar de kinderen versteld stonden van de logistiek die hier bij komt kijken achter de schermen.

Zinka-talentenjagers

Maar het hoogtepunt van de middag was ongetwijfeld het moment waarop de kinderen zelf aan de slag mochten. Gewapend met een RAL-waaier kozen ze hun favoriete kleur, om vervolgens zelf een blikje houtbeits op kleur te mengen met behulp van de geavanceerde computer gestuurde houtbeits kleurenmengmachine van Zinka. De stralende gezichten van de kinderen spraken boekdelen terwijl ze hun eigen creatie zagen ontstaan.

En de pret stopte daar niet. Aan het einde van de demonstratiemiddag kregen de kinderen hun eigen gemaakte blikje houtbeits mee naar huis. Hiermee konden ze hun creativiteit verder ontplooien door bijvoorbeeld een houten vogelhuisje te beitsen in de kleur die ze zelf hadden gekozen en gemengd. Het was een prachtige manier voor de kinderen om hun eigen talenten te ontdekken en te laten stralen.

Het team van Zinka was vastbesloten om deze jonge misschien wel toekomstige werknemers een onvergetelijke en educatieve middag te bezorgen. En aan de reacties van de kinderen en hun begeleiders te horen, kunnen we met trots zeggen dat we daarin zijn geslaagd. Bij Zinka draait het niet alleen om producten verkopen; het draait om het inspireren van de volgende generatie en het aanmoedigen van hun ontdekkingstocht door de wereld van bouw, verf en creativiteit.

Dus, als je ooit in de buurt bent, kom langs bij Zinka en ontdek zelf de kwaliteit van onze in beits, lazuur, gevel impregneer en kelderafdichting gespecialiseerde bouwmarkt.

Zinka, Voor duurzame bescherming.

https://talentenjagers.nl/

https://www.facebook.com/talentenjagershoogeveen/