HK Lazuur Plus – Een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Aqua HK Lazuur

Sinds een kleine twee jaar is het product Aqua HK Lazuur opgenomen in het assortiment van Remmers. Aqua HK Lazuur is het zusje van de welbekende HK Lazuur. Velen van u zullen het product HK Lazuur al kennen. HK Lazuur is een prachtig beitsproduct en inzetbaar op vele verschillende houtsoorten.

Een houten schutting die wordt behandeld met HK Lazuur plus

Zinka

Vanaf het eerste moment is Aqua HK Lazuur leverbaar via Zinka. Zinka is al jaren vaste dealer van het gehele Remmers assortiment. Als dealer van het eerste uur, beschikt Zinka over de grootste voorraad van Nederland. Alle kleuren en alle verpakking groottes zijn uit voorraad leverbaar. Snel leveren is voor ons geen enkel probleem!

Achtergrond Aqua HK Lazuur

Aqua HK Lazuur heeft een mooie reputatie opgebouwd als een toonaangevende beits binnen het Remmers assortiment. Met de focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid heeft Remmers met succes een plaats opgeëist binnen de verfindustrie als ook op particulier niveau.

Nieuwe identiteit

Een vernieuwende stap heeft Remmers gezet door Aqua HK Lazuur een nieuwe identiteit te geven. Zelfde product maar dan met een nieuwe, meer omvattende naam; HK Lazuur PLUS. Deze naamsverandering markeert een belangrijk moment binnen het Remmers assortiment.

Een blik HK Lazuur plus op een witte achtergrond

Voordelen HK Lazuur 3in1 PLUS

Het gebruik van een beits of lazuur op waterbasis biedt verschillende voordelen. Deze voordelen zijn zowel op het gebied van gezondheid, veiligheid als ook op milieuvlak.

Enkele voordelen bij het gebruik van watergedragen HK Lazuur PLUS zijn:

  • Milieuvriendelijk
  • Geurarm
  • Snellere droogtijd
  • Gemakkelijke reiniging
  • Kleurbehoud
  • Minder brandgevaar

Milieuvriendelijk

Watergedragen lazuur bevat minder schadelijke vluchtige organische stoffen (VOS) in vergelijking met oplosmiddelhoudende beitsen en lazuren. Lagere VOS-niveaus dragen bij aan een betere luchtkwaliteit en verminderen de schadelijke effecten op het milieu.

Geurarm

HK Lazuur Plus heeft een minder intense geur in vergelijking met HK Lazuur op oplosmiddelen basis. Dit maakt dat het aangenamer is om mee te werken.

Snellere droogtijd

Grootste voordeel van het gebruik van HK Lazuur Plus, een watergedragen beits, is de kortere droogtijd in vergelijking tot HK Lazuur, de oplosmiddelhoudende variant. Snellere droging verhoogt de productiviteit. Meerdere lagen aan brengen op één dag is geen probleem.

Gemakkelijke reiniging

Gereedschappen zoals kwasten en rollers die worden gebruikt bij watergedragen beitsen kunnen eenvoudig worden gereinigd met water en zeep. In tegenstelling tot de oplosmiddelhoudende varianten waar vaak speciale oplosmiddelen nodig zijn voor het schoonmaken.

Kleurbehoud

Watergedragen beitsen hebben vaak een beter kleurbehoud dan op oplosmiddelen gebaseerde beitsen. Ze behouden in veel gevallen langer hun oorspronkelijke kleur zonder te vervagen of te veranderen. Let op! Lichte kleuren en kleurloos bieden geen bescherming tegen vergrijzing. Deze verkleuring kan voorkomen worden door te kiezen voor een meer gepigmenteerde kleur of het geheel te overlagen met Remmers Houtbeits Long Life UV.

Minder brandgevaar

Watergedragen beitsen zijn minder ontvlambaar dan op oplosmiddelen gebaseerde varianten, wat de brandveiligheid verbeterd.

Een stuk hout dat wordt gebeitst met HK Lazuur plus

Waarom HK Lazuur PLUS?

De keuze voor de naam HK Lazuur PLUS weerspiegelt de groeiende ambities van Remmers. Het benadrukt het streven naar voortdurende verbetering van producten. "PLUS" symboliseert de toegevoegde waarde bij het gebruik van deze watergedragen HK Lazuur.

Wat betekent deze verandering voor klanten?

Voor bestaande klanten van Aqua HK Lazuur betekent de overgang naar HK Lazuur PLUS een naadloze overgang met behoud van de hoogwaardigheid van het product. Aqua HK Lazuur en HK Lazuur PLUS kunnen zonder problemen met elkaar overlaagd worden. Klanten kunnen blijven rekenen op dezelfde betrouwbaarheid en kwaliteit die u gewend bent.

Klanten kunnen uitkijken naar een vernieuwde ervaring met HK Lazuur PLUS, dat streeft naar niets minder dan het allerbeste!