Algen en groenverwijderaar

Algen verwijderaar

Het voorjaar hangt in de lucht

Nu de dagen alweer iets langer worden en zo hier en daar de krokussen en en tulpen hun kop boven het maaiveld uitsteken komen de lente-kriebels tot leven. Heeft u ook zo’n zin om de tuin weer op orde te maken? Zinka heeft hiervoor de juiste producten.

Algenverwijderaar - 20% voorjaarkorting – gebruik deze link om rechtstreeks naar de site te gaan!

Algenverwijderaar – nu met 20 % voorjaarskorting

Een veel voorkomende ergernis in en om de tuin is groene aanslag op het straatwerk, schuttingen, enz. Vooral op plaatsen waar geen of weinig zonlicht komt, beginnen mossen en algen te groeien. De mossen en algen houden vervolgens nog meer vocht vast waardoor het probleem alleen maar verergert.

Een veel gebruikte methode om groene aanslag te verwijderen is de hogedrukreiniger, dit is echter een tijdrovende klus en het resultaat is vaak van korte duur. Door de kracht van de hogedrukreiniger wordt de structuur van de tuintegels en klinkers aangetast. Het oppervlak wordt poreuzer en ruwer waardoor mossen en algen juist veel meer kans krijgen. Resultaat… de groene aanslag komt nog sneller terug!

De oplossing; Algenverwijderaar van Remmers Bouwchemie, snel en eenvoudig aan te brengen met een (lage)drukspuit. Na het aanbrengen hoeft u verder niks meer te doen, het product doet zijn werk vanzelf. Na enige dagen is het resultaat al zichtbaar. Toepasbaar op alle water bestendige ondergronden.