PBD 1K S

€ 135,00
Voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd (indien voorradig)

* Verplichte velden

Product omschrijving

PBD 1K S

Remmers PBD 1K S is geschikt voor het waterdicht maken en beschermen van beton, gestuct metselwerk van bouwwerken en bouwdelen beneden maaiveld. Denk bijvoorbeeld aan kelders, parkeergarages, fundamenten en brugfunderingen. PBD 1K S van Rememrs wordt tevens gebruikt als tussenafdichting onder zandcementdekvloeren en tegels. De noodzakelijke droge laagdiktes kunnen worden bereikt door het opzetten van meerdere lagen.

Technisch merkblad

Bij gebouwen beneden maaiveld ontstaan op de afdichting extreme belastingen door bodemdruk en water, ondanks aangepaste beschermingssystemen. De gebruikelijke KMB-systemen laten hier als gevolg van deze belasting vaak een duidelijke afname van de laagdikte zien. Dit kan zowel tot bouwschade, alsook tot een duidelijk geringere dan de vereiste minimum droge laagdikte conform DIN 18195 leiden.

PBD 1K S van Remmers is een scheuroverbruggende en waterdichte bitumencoating voor bouwdelen beneden maaiveld. De droge, verharde afdichting is bestand tegen alle normaal in de grond c.q. bodem voorkomende substanties, maar niet bestand tegen minerale olie. Remmers PBD 1K S droogt snel en voldoet aan de voorschriften en richtlijnen als afdichting voor bouwwerken beneden maaiveld en als afdichting onder zandcementdekvloeren in natte cellen.

Gebruiksaanwijzing en aanvullende informatie is te vinden in de bijlage op het technisch merkblad

Bijlagen