Shipment Gratis verzending v.a. € 40,-
Stap voor stap Bestelhulp
Phone +31 (0)528 - 820 399
Webshop Keurmerk
Webshop Trustmark
Zoeken

Interieur Lazuur
Interieur Lazuur is een prachtig matte lazuur-beits op basis van bijenwas, natuurhars en lijnolie.

Het gebruik van Interieur Lazuur is zeer eenvoudig. Het kan verwerkt worden met een kwast en een roller.
Ook bestaat de mogelijkheid om deze met een zachte niet pluisende doek in te wrjven.

Interieur Lazuur is geschikt voor vele toepassingen. Zo is het geschikt voor houten vloeren en wanden, maar ook meubelen deuren en houten kinderspeelgoed krijgen een fantastisch resultaat.
De lazuur is transparant zodat de houtnerf zichtbaar blijft, dit geeft een mooi levendig resultaat. 
Nog een voordeel is dat de lazuur extreem waterbestendig is. Het kan dus moeiteloos toegepast worden in vochtige ruimten zoals de badkamer en de keuken.» proefblikjes interieur lazuur 100 ml
Weergave:
 


Bezig met laden...

Interieur Lazuur heeft de prachtige matte uitstraling van krijtverf maar dan met een transparante fluweelmatte touch. Kenmerkend voor een lazuur beits is dat de structuur van het hout volledig zichtbaar blijft.
Deze ecologisch verantwoorde lazuur – beits is op basis van bijenwas, natuurhars en lijnolie. Door de samenstelling van deze binnenbeits is het ook zeer goed toepasbaar in kinderkamers en/of het opknappen van (kinder)meubels.
Het beitsen van het oppervlak kan gemakkelijk met een kort harige roller, blokkwast, of een zachte lazuurkwast. Het is zelfs mogelijk om de beits aan te brengen / in te wrijven met een zachte (niet pluizende) doek.
Interieur Lazuur is een binnenbeits met een waterwerende werking. Het is uitermate geschikt voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers en keukens.
Niet alleen meubelen en houten wanden zijn geschikt om behandeld te worden met Interieur Lazuur. Ook kan deze beits gebruikt worden als grondering voor houten trappen en parket. Het is leverbaar in 8 verschillende kleurtinten, die allen vanuit voorraad te leveren zijn.


 
 
 
 

Contactinformatie


Zinka - Voor duurzame bescherming
Stephensonstraat 108
7903 AW Hoogeveen
BTW: NL854737960B01
Kvk: 62269984
IBAN:  NL85 RABO 0120 2855 09
Leveringsgebied: Nederland, België, Duitsland en Luxemburg