Ramen & deuren Houtlak

De dekkende variant heet Ramen & Deuren Houtlak 3 in 1 voorheen Venti-Deklak.
Deze hoogwaardige oplosmiddelhoudende dekkende verf heeft een zeer hoog stofgehalte waardoor deze Ramen & Deuren Houtlak - Venti-Deklak een goede dekkracht heeft. Venti-Deklak is evenals de transparante beits een houtveredelings product die geschikt voor buitendeuren, binnendeuren, kozijnen, tuinmeubelen en serres. Het is leverbaar in stralend wit of het kan op aanvraag gemengd worden in bijna alle RAL-kleuren.

Ramen & Deuren Houtlak 3in 1 - Venti-Deklak kent vele toepassingen

Zo is het geschikt voor buitendeuren, huisdeuren, kozijnen, tuinmeubelen, binnendeuren en serres. Venti-Deklak is een hoogwaardige dekkende verf op oplosmiddelenbasis. Het is standaard leverbaar in de kleur wit in 0,75 liter en 2,5 liter verpakking. Op aanvraag kunnen ook RAL-kleuren gemengd worden, dit kan in een 2,5 liter en 5 liter verpakking. RAL-kleuren kunnen niet worden geretourneerd, omdat deze alleen op aanvraag worden gemengd.

Venti-Deklak kent vele goede eigenschappen, zo bevat deze dekkende verf een hoog vaste stof gehalte waardoor het een goede dekkracht heeft. Door de substantie heeft het een goede vloeiiing en is geschikt als voor- & aflak. Na droging heeft de verf een dekkende zijdeglans uitstraling.

Verwerkingstips

  • Venti-Deklak in dunne lagen aanbrengen. In grotere laagdiktes verloopt de droging aanzienlijk trager.
  • De ondergrond moet, om het product probleemloos te kunnen verwerken schoon,droog, vet-en stofvrij zijn.

Tips & wetenswaardigheden

Ramen & Deuren Houtlak betekent grondering, voor- en aflak, in één. Niet duurzame houtsoorten moeten echter wel vooraf behandeld worden met een houtbeschermende grondering.

Perfect renoveren en onderhouden

Na jaren blootgesteld aan weersinvloeden zonder dat er onderhoud is gepleegd, zijn kozijnen en deuren en andere houtenonderdelen vaak zo beschadigd, dat niet alleen de toplaag maar vaak de totale laag is verdwenen en het kale hout zichtbaar is. Een grondige onderhoudsbeurt is dan noodzakelijk. Met Venti-Deklak kunt u zowel gronderen, voorlakken als aflakken. Extreem hoge, langdurige kleurechtheid garandeert voor jaren een briljante uitstraling. De weersbestendigheid en elasticiteit waarborgt een mooie uitstraling voor lange tijd.

Gebruiksaanwijzing en aanvullende informatie is te vinden in de bijlage op het technisch merkblad. Voor gebruik altijd technisch merkblad raadplegen en een proef opzetten.

Copyright Zinka Wewbinkels
webwinkel realisatie door De Haan Media.