Funcosil WS + Gardena drukspuit-30 liter

€ 492,95
Voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd (indien voorradig)

Product omschrijving

Funcosil WS + Gardena drukspuit

Voor het hydrofoberend impregneren van poreuze, minerale ondergronden, zoals kalkzandsteen, natuursteen, baksteenmetselwerk, minerale pleisters en gasbeton maakt u gebruik van Remmers Funcosil WS. Deze kleurloze, hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis in emulsievorm is tevens geschikt voor het hydrofoberend behandelen van minerale verven. De Remmers Funcosil WS kent een KOMO kwaliteitsverklaring en is BRL 1154 gecertificeerd.

Technisch merkblad

Veiligheidsinformatieblad

BRL 1154

Remmers Funcosil WS is een gecertificeerd door het SKG-IKOB product. Hierbij is het eerste KOMO certificaat voor hydrofobeermiddelen uitgereikt ten behoeve van dit product. Deze kwaliteitsverklaring geeft aan dat het bedrijf en de betreffende producten voldoen aan de eisen van de Beoordelingsrichtlijn BRL 1154.

BRL 1154 is opgesteld in samenwerking met de industrie om duidelijke eisen te formuleren voor hydrofobeermiddelen die worden toegepast op steenachtige ondergronden. De eisen waarop beoordeeld wordt voor het behalen van de certificering hebben voornamelijk betrekking op de prestaties van het product. Zo is de Funcosil WS van Remmers onder andere beoordeeld op indringdiepte, waterabsorptie, waterdampdoorlatendheid, weerstand tegen weersinvloeden en UV en de dichtheid en de pH-waarde. De ondergrond waar het product op aangebracht wordt, kan bepalend zijn voor de prestaties van het product. Bij het beoordelen en testen van de hydrofobeermiddelen wordt dan ook rekening gehouden met de ondergrond(en) waar het product op toegepast moet worden, zoals baksteen, kalkzandsteen of betonsteen.

De BRL 1154 stelt ook eisen aan het kwaliteitssysteem van het bedrijf dat de producten produceert. Het bedrijf dient zelf te bewaken dat de producteigenschappen niet wijzigen en dat de kwaliteit van het product stabiel blijft met dit systeem. In het kader van de certificering houdt SKG-IKOB hier als onafhankelijke partij toezicht op. Remmers BV heeft de afgelopen periode aangetoond te voldoen aan de eisen die de BRL 1154 stelt en mag als eerste bedrijf zijn producten onder KOMO op de markt brengen.

Eigenschappen Remmers Funcosil WS:

  • Oplosmiddel- en reukvrij
  • Verbeterde, veiligere verwerking, geen schadelijke stoffen
  • Waterwerend
  • Dampdoorlatend
  • UV-, licht- en weerbestendig
  • Zeer duurzaam
  • BRL 1154 gecertificeerd

Toepassing Remmers Funcosil WS:

  • Voor onder andere het opfrissen van oude, reeds verweerde gehydrofobeerde gevels
  • Voor poreuze, minerale ondergronden, zoals kalkzandsteen, natuursteen, baksteenmetselwerk, minerale stuclagen en gasbeton
  • Ook geschikt voor het behandelen van minerale muurverven

Bij uw bestelling wordt de Gardena drukspuit van 5 liter geleverd. Met deze drukspuit kunt u eenvoudig Funcosil WS aanbrengen. Funcosil WS is gebruiksklaar, enkel overgieten in de drukspuit, afplakken omliggende delen en u bent klaar om aan het werk te gaan. Na gebruik is de drukspuit goed te reinigen met water zodat deze later voor andere doeleinden gebruikt kan worden.