Shipment Gratis verzending v.a. € 40,-
Stap voor stap Bestelhulp
Phone +31 (0)528 - 820 399
Webshop Keurmerk
Webshop Trustmark
Zoeken

Het ontstaan van schimmels
Schimmels zijn slecht voor de gezondheid, daarvan zijn veel mensen wel op de hoogte. Schimmels zijn soms al aanwezig voordat het blote oog ze kan waarnemen. Ons lichaam kan er dan al wel op reageren. Schimmel in woningen ontstaat veelal door een combinatie van verschillende factoren. Een van de belangrijkste oorzaken is te weinig of onjuiste ventilatie. Maar ook slechte bouwontwerpen en ouderdom van gebouwen spelen een rol. 

Kan je ziek worden door schimmels?
Kort gezegd...ja dat kan. Het vaakst ontstaan allergieën door schimmelsporen en schimmels. Ook kan je infecties oplopen die veroorzaakt worden door schimmels, dit gebeurt gelukkig maar zelden. Het meest komt dit voor bij zeer verzwakte mensen.
De meest voorkomende aandoeningen zijn luchtweginfecties en huidaandoeningen zoals eczeem. 

 Weergave:
 


Bezig met laden...

Schimmel Stop
Schimmel Stop is een speciale reiniger voor het verwijderen van ongewenste aanslag en schimmel.
Het verwijderd gemakkelijk en snel schimmels, algen, mos, bacteriën en ook de bijbehorende muffe luchtjes verdwijnen.
Het is een oplosmiddelenvrij product en geschikt voor vele toepassingen.

Schimmel Stop kan toegepast worden op tegels, voegen, stucwerk, steen, kunststof, gelakte ondergronden en andere waterbestendige ondergronden.

De verwerking van het product is eenvoudig. De spray uit de fles met een afstand van +/- 15 cm opsproeien. Wanneer er na 30 minuten nog vlekken zichtbaar zijn kan de behandeling herhaald worden. Op tegels en elastische voegen naspoelen met warm water. 

Color SA Plus voorheen Schimmel Protect
Dit product is werkelijk uniek in zijn soort. Het is een binnenmuurverf met zilver-nanodeeltjes als bescherming tegen schimmelvorming.
Het is geschikt voor nagenoeg alle ruimten binnenshuis. 
Met name ruimten waar mensen over de vloer komen die zeer gevoelig zijn voor allergieën, u kunt dan denken aan creches, scholen, peuterspeelzalen, welness ruimtes en zwembaden is dit een wereld product.

Color SA Plus is een verf welke niet alleen geschikt is om de schade van schimmels en algen te herstellen. Deze verf met zilver-nanodeeltjes bestrijd ook de groei van schimmelaantasting. Tevens zorgt de verf voor afsterving van de mircro-organismen in de verflaag. Deze werking geniet een blijvend effect doordat de zilverdeeltjes de schimmelsporen fixeren in een bindmiddelmatrix.


 
 
 
 

Contactinformatie


Zinka - Voor duurzame bescherming
Stephensonstraat 108
7903 AW Hoogeveen
BTW: NL854737960B01
Kvk: 62269984
IBAN:  NL85 RABO 0120 2855 09
Leveringsgebied: Nederland, België, Duitsland en Luxemburg
 
 
Black Friday Deals - 15% korting op het gehele assortiment.
Deze actie loopt van vrijdag 27 november t/m zondag 29 november.
Gebruik onderstaande kortingscode
ZINKA-BLACKFRIDAY-15